Вход на сайт

Эл. почта:
Пароль:

Регистрация на сайте

Фамилия: Область:
Имя: Населенный пункт:
    Отчество: Номер телефона:
    Эл. почта: Компания:
      Пароль: Должность:
      Повторите пароль: Год начала работы:
      Фото:
      С правилами размещения объектов согласен

      Забыли пароль?

      Укажите эл. почту — мы вышлем Вам новый пароль для входа
      Эл. почта:

      Проблема на сайте

      Закрыть
      Ваш email:
      (необязательно)
      Расскажите нам, что случилось

      Сформовано новий склад Громадської ради при Держфінмоніторингу

      19 января 2011, 0:00 просмотров: 13476
      19 січня 2011 р., Асоціація фахівців з нерухомості(рієлторів) України, в особі Президента Сергія Злидня, прийняла участь в установчих зборах по формуванню нового складу Громадської ради при Державному комітеті фінансового моніторингу України.

                Мета зазначеного заходу - необхідність підвищення рівня забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики у сфері запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, або фінансуванню тероризму. Установчі збори були проведені у відповідності з Порядком проведення установчих зборів для виборів Громадської ради, затвердженим ініціативною групою з підготовки установчих зборів та відповідно з вимогами постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 №996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики». Участь в установчих зборах взяли представники 29 громадських організації,серед яких Ліга страхових організацій України, Українська нотаріальна палата, Асоціація українських банків, Асоціація адвокатів України та інші.

                 Результатом проведених зборів стало формування нового складу Громадської ради, вибори Голови ради, його заступників, секретаря та визначення установчих завдань щодо діяльності Громадської ради. В свою чергу, АФНУ увійшла до складу групи з підготовки Положення, яке регламентує діяльність Громадської ради при Державному комітеті фінансового моніторингу України.

             З більш детальною інформацією ви можете ознайомитися на сайті Фінмоніторінгу



      Комментарии